Mighty Deck 1800

Mighty Deck 1800 lavettiperäkärry

Laidaton kärry on monipuolinen käytössä

Nimensä mukaisesti tässä kärryssä ei ole laitoja joten se on äärettömän helppo lastata sivusta ja takaa. Tämä traileri soveltuu erinomaisesti sellaisille käyttäjille, jotka haluavat siirtää tavaroita paikasta toiseen kevyemmällä vetoautolla. Tämän kärrin omamassa on vain 240kg ja kantavuus huikeat 1560 kg 1800 kg kokonaismassalle rekisteröitynä.

Turvallisuutta parantavia ratkaisuja

Moni käyttäjä inhoaa kuorman sitomista, koska se on tehty monessa kärrissä vaikeaksi sidontapisteitä on liian vähän tai liinat tippuvat koukuista toiselle puolella kärriä kävellessä. Me halusimme tehdä asiat eritavalla ja suunnittelimme lipeämättömät sidontapisteet joita on kärrissä hulppeat 44 kpl. Kun laitat liinakoukun paikoilleen se ei itsestään tipu vaan pysyy paikoillaan, vaikka liina löystyisikin jostain syystä johtuen. Tämä nopeuttaa lastaamista sekä lisää turvallisuutta ja luonnollisesti vähentää stressiä.

Ei enää vanerinvaihtoja

Monelle peräkärryjen omistajille tulee yllätyksenä, että lavan päällä oleva vaneri kuluu ja sitä joutuu vaihtamaan säännöllisin väliajoin. Halusimme helpottaa käyttäjiemme arkea ja meillä lavanpinta on myös valmistettu alumiinista, mikä on pinnoitettu polyuretaanimaalilla. Maalin tehtävä on poistaa liukkaus kärrin pinnasta sekä tehdä siitä iskunkestävä ettei alumiini mene niin helposti lommoille terävistä iskuista. Tuohan tuo toki myös viimeistellyn ulkonäön traileriin.

Lentokoneista tuttuja alumiinirakenne ratkaisuja

Rivett-trailerisin peräkärryn valmistusmateriaali on alumiini, että saadaan mahdollisimman luja, mutta kevyt runko aikaiseksi. Kiinnitysmenetelminä käytetään rakenneniittejä sekä kaksikomponentti epoksia, joka tuo lisää lujuutta ja estää kosteuden menemisen rakenteiden väliin. Kun rakenteita ei hitsata syntyy kokonaisuus joka joustaa, mutta ei väsy ja kestää käyttöä kymmeniä vuosia aivan kuten lentokoneissakin on totuttu näkemään.

Traileri joka kestää

Trailerissa on kaikissa ratkaisuissa pyritty huomioimaan käytettävyys ja käyttöikä. Valoiksi ei ole valittu muuta kuin LED valoja ja niiden sijoitteluun sekä muotoon on kiinnitetty erityistä huomiota, että ne eivät hajoaisi niin helposti käytössä. Eli lyhyesti käytämme mahdollisimman pieniä valoja ja pyrimme valitsemaan ne sillä tavalla, ettei niissä olisi paljoa suoraa tasopintaa mistä kivi tai muu esine voisi särkeä lasin niin helposti, sillä on todella harmillista lähteä korjaamaan kärrin valoja tien päällä.

Mighty Deck 1800 ominaisuudet:

– Kokonaismassa: 750-1800kg riippuen akselista ja asiakkaan tarpeista

– Omamassa: 230-270 kg varusteista riippuen

– Aisamassa: <100kg

– Kantavuus: 1800kg kokonaismassalla <1560kg (+100kg aisamassa)

– Lavan mitat: 1.75×3.39m

– Kokonaispituus 5.19m

– Sidontapisteitä: 44 kpl

– 13 napainenpistoke

– 195/50R13 renkaat

-LED-valot

Lisävarusteet:

– Rampit 300x1500mm 2kpl

– laidat

– rantatraileri

– koppi

– Varustelaatikko rampeille ja liinoille

– Winterhoff aisapyörä

– Sähkövinssi vaijerilla

Hinta verollisena 4000€ plus lisävarusteet